Allview X4 Soul Infinity, telefonul edge-to-edge de la Allview va avea două versiuni, Infinity şi Infinity Plus

1.695 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity, telefonul edge-to-edge de la Allview va avea două versiuni, Infinity şi Infinity Plus</b>Ne pregătim și de marea lansare Allview din această lună, cea asociată lui X4 Soul Infinity - smartphone cu display edge to edge care aparent nu va sosi singur. Astăzi ni se dezvăluie că este vorba despre un duo de fapt, cel de-al doilea model fiind

Cu câteva zile rămase până la marele debut al telefonului cu design edge to edge de la Allview, X4 Soul Infinity aflăm că acest terminal va sosi în două versiuni şi descoperim şi o listă finală de specificaţii. Despre ce e vorba aflaţi imediat mai jos.

Aşa cum indica şi imaginea, vom vedea două versiuni de handset, adică Allview X4 Soul Infinity, cu ecran undeva la 5.5 inch probabil, dar şi Allview X4 Soul Infinity Plus, cu ecran de 6 inch. Aspectul interesant la acest smartphone este că "înghesuie" ecranul de 6 inch într-un corp asociat unui telefon cu diagonală de 5.5 inch. Infinity Plus va fi de fapt vârful de gamă al viitorului smartphone Allview.

Va etala un ecran 18:9, cu rezoluţie Full HD+ (2160 x 1080 pixeli), până la 6 GB RAM şi va putea filma 4K. Ambele telefoane din această gamă vor avea panouri 2.5D în zona frontală, cameră duală cu lentilă de safir şi algoritmi de procesare fotografică marca Arcsoft. Vom primi şi captură Bokeh pentru scoaterea în evidenţă a personajelor în fotografii.

Carcasele terminalelor noi vor avea un luciu special gen strălucire de oglindă, realizat cu ajutorul IML Art Technology. Cine este curios legat de telefoane se poate înscrie pe această pagina dedicată produsului, pentru a primi beneficii speciale si informatii.

Nu uitaţi să aruncaţi o privire şi peste cele două episoade de teasing şi preview realizate de Allview cu noi şi Emil Dragota de la Gadget.ro sub forma unor discuţii amicale în faţa camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×