Allview X4 Soul Infinity, noul flagship revoluţionar Allview debutează pe 28 septembrie

1.685 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity, noul flagship revoluţionar Allview debutează pe 28 septembrie</b>Astăzi ne este comunicată și data de lansare a lui Allview X4 Soul Infinity, primul smartphone al companiei brașovene ce a fost creat în întregime de către echipa română. Acest telefon reprezintă o adevărată premieră pe plan local, fiind telefonul cu

Avem în sfârşit data de lansare a lui Allview X4 Soul Infinity, flagship-ul celor de la Allview pe anul 2017. Revoluţionarul telefon cu ecran cu muchii înguste va debuta pe 28 septembrie, la acea dată pornind şi precomenzile sale.

Acest telefon marchează şi o premieră pe piaţa locală, inaugurând un asistent virtual cu feedback şi comenzi în limba română. X4 Soul Infinity va sosi în multiple configuraţii, urmând să acopere mai multe segmente de preţ. Suntem familiarizaţi cu acest model, realizând preview-uri pentrul el şi discuţii pe seama sa în faţa camerei, cu Emil Dragotă de la Gadget.ro într-o serie online.

Am aflat cu o lună în urmă ca smartphone-ul va suporta upgrade-uri hardware, lucru pe care nu îl vezi în fiecare zi pe un smartphone din 2017. Allview X4 Soul Infinity va avea un ecran cu aspect 18:9, cu panou 2.5D şi diagonală de 5.7 inch. Ştim că vor exista două versiuni, cea X4 Soul Infinity cu ecran de 5.7 inch şi cea X4 Soul Infinity Plus cu ecran de 6 inch.

Rezoluţia va fi Full HD+, iar versiunea high end va aduce 6 GB RAM, filmare 4K şi un procesor de top. Am văzut recent şi un teaser al asistentului vocal în limba română de la Allview, care va debuta cu aceste telefoane şi care e dezvoltat pe plan local. Aşteptăm acum debutul pe 28 septembrie şi aflaţi că vă puteţi înscrie pe pagina dedicată produsului pentru a beneficia de un upgrade hardware, indiferent de opţiunea de terminal aleasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×