Allview X4 Soul Lite Unboxing: telefon accesibil cu cameră duală şi Bokeh, gata să ajungă la concurs (Video)

1.482 ori
<b>Allview X4 Soul Lite Unboxing: telefon accesibil cu cameră duală şi Bokeh, gata să ajungă la concurs (Video)</b>Avem un nou unboxing pentru voi şi pentru că a trecut ceva vreme de la ultimul concurs, vă propunem şi un premiu, sub forma lui Allview X4 Soul Lite. Terminalul cu camera duală este vedeta unboxingului de mai jos. Avem de-a face cu un terminal midrange..

Avem un nou unboxing pentru voi şi pentru că a trecut ceva vreme de la ultimul concurs, vă propunem şi un premiu, sub forma lui Allview X4 Soul Lite. Terminalul cu cameră duală este vedeta unboxingului de mai jos. Avem de-a face cu un terminal midrange, care a debutat la mijlocul lunii iunie. Are o variantă cu 3 GB RAM care costă 1.199 lei şi una cu 4 GB RAM, care costă 1.349 lei.

Allview X4 Soul Lite, continutul cutiei

Vine pe negru sau auriu şi este un telefon de gen FastPass, adică rulează un Android certificat de Google şi aproape stock. În cutia acestui model se află manualul, garanţia, încărcătorul, căştile, cablul USB, folia protectoare pentru ecran, acul pentru SIM şi o husă din material moale. Allview X4 Soul Lite este un telefon dual SIM, care măsoară 7 mm în grosime şi are un corp metalic cu spate rotunjit.

Allview X4 Soul Lite scos din cutie

Cântăreşte 150 de grame şi are un ecran IPS LCD Full HD cu diagonală de 5.5 inch şi tehnologie LTPS. La interior găsim un procesor MediaTek MT6750 octa core, 3 sau 4 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare, plus slot microSD. Camera din spate e selling point-ul aici, o cameră duală cu senzori de 13 + 2 MP şi tehnologie Altek. Cu ajutorul său facem capturi Bokeh, iar în fată avem pentru selfie o cameră de 8 MP.

Handsetul aduce suport 4G LTE, buton Home cu scanner de amprente integrat, port microUSB 2.0 şi o baterie de 3000 mAh (Li-Po). Acest smartphone este mai arătos prin prezenţa unui panou 2.5D în zona frontală. Şi pentru că v-am promis concurs, avem un articol dedicat cu regulile sale şi o să vedeţi că totul e foarte simplu. Până la extragere revenim cu review foarte curând, punând la treabă camera duală.

Allview X4 Soul Lite, prețuri actualizate:

Allview X4 Soul Lite Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×