Allview lansează un asistent vocal în limba română! Va debuta în premieră pe smartphone-ul X4 Soul Infinity

2.612 ori
<b>Allview lansează un asistent vocal în limba română! Va debuta în premieră pe smartphone-ul X4 Soul Infinity</b>Și lansarea lui Allview X4 Soul infinity se lasă așteptată, un telelefon despre care am mai discutat pe parcursul ultimelor luni aici pe Mobilissimo. Recent am aflat că este vorba despre 2 variante a terminalului, cea standard cu display de

Văzând toți acești asistenți vocali din ultima vreme ne-am tot pus întrebarea când vom avea parte și de un asemenea AI care să știe limba română. Ei bine răspunsul este mai reprede decât ne așteptam vreodată! Cel mai recent teaser marca Allview ne confirma una dintre cele mai deosebite caracteristici a smartphone-ului X4 Soul Infinity, aceea că dispune de un asistent vocal în limba română!

Este o veste chiar surprinzătoare și din comunicatul de presă emis de către compania brașoveană aflăm că în acest moment se definitivează ultimele scenarii de răspuns și se lucrează deja la stadiul doi de evoluție al asistentului vocal. Platforma AI creată de către Allview vine ca o nouă etapă de dezvoltare a companiei care de curând a fost nominalizată în cadrul Bursei de la Londra în topul companiilor care pot inspira Europa.

„Suntem inspirați de clienții care au crezut în noi și care au cumpărat produsele Allview să demonstrăm că am evoluat și că putem concura pe un nou segment de piață, într-o altă ligă. Am investit mult know-how și resurse în noul X4 Soul Infinity și în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii își doresc un asistent vocal cu care pot interacționa în limba noastră și cred că am reușit să venim cu un produs puternic, cu impact real pentru piața locală”.

Potrivit Allview acest asistent vocal integrează pentru început cele mai utile funcții care sunt necesare atunci când utilizatorul se află în mașină sau dorește să rezolve rapid o situație fără a tasta. Se vor lucra permanent la dezvoltarea de asemenea noi capabilități, asistentul vocal urmând a cunoaște o adevărată evoluția la scurt timp de la lansare. Pe lângă declarația de mai sus a lui Lucian Peticilă (fondator Allview), aflăm și faptul că brașovenii au în plan și lansarea asistentului vocal în alte limbi europene!

Varianta beta a asistentului vocal va fi disponibilă pe Allview X4 Soul Infinity (5.7 inch) și pe X4 Soul Infinity Plus (6 inch). Va fi interesant de văzut dacă pe viitor și boxa Allview V-Bass va primi acest asistent vocal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×