Allview X5 Soul Pro va avea un breton uşor de ascuns şi navigare prin gesturi swipe

1.462 ori
<b>Allview X5 Soul Pro va avea un breton uşor de ascuns şi navigare prin gesturi swipe</b>Descoperim astăzi faptul că viitorul smartphone high-end pregătit de către Allview și anume Allview X5 Soul Pro va avea un decupaj ușor de ascuns prin intermediul unei funcții software și că tot la nivel software vom primi gesturi de navigare

Viitorul flagship al braşovenilor de la Allview se va numi X5 Soul Pro, telefon prefaţat de teasere încă din luna martie a acestui an. Dacă până acum s-a vorbit mai mult despre AI şi cameră, azi vorbim despre ecranul, bretonul său şi cum îl putem ascunde.

Şansele sunt mari ca acest flagship să se lanseze chiar în această lună, deci ne apropiem de momentul debutului. Veţi putea folosi opţiunea "Schimbare zonă afişaj" pentru a afişa un fundal negru ce camuflează respectivul decupaj. În plus, aflăm că Allview se pregăteşte de Android P prin implementarea unor gesturi swipe de navigare. Acestea au devenit populare odată cu iPhone X şi au început să fie adoptate de tot mai mulţi producători de telefoane.

Gesturile swipe pot înlocui bara de navigare de jos, cu butoanele virtuale şi astfel câştigaţi spaţiu pe ecran. Veţi putea naviga mai uşor cu o singură mână. Puteţi accesa notificările cu un swipe în jos pe mijlocul ecranului şi mă aştept ca şi multitaskingul să implice un gest de swipe în formă literei "L" pe ecran.

Vă reamintesc că Allview X5 Soul Pro va sosi cu recunoaştere facială 3D prin cameră infraroşu, cameră duală cu AI şi procesor MediaTek Helio P60, care e cunoscut fix pentru tehnologie Neuro Pilot şi inteligenţă artificială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×