Allview Soul X5 Pro este flagship-ul brașovenilor din acest an; Va opta pentru un chipset Helio P60

1.653 ori
<b>Allview Soul X5 Pro este flagship-ul brașovenilor din acest an; Va opta pentru un chipset Helio P60</b>În perioada următoare și cei de la Allview pregătesc câteva lansări interesante, una dintre acestea fiind cea a smartphone-ului Soul X5 Pro. Telefonul bifează astăzi un teaser pe seama căruia aflăm că la bordul său se va afla procesorul

Și brașovenii de la Allview pregătesc lansări de smartphone-uri în perioada următoare, unul dintre acestea fiind și modelul Soul X5 Pro care astăzi primește un teaser oficial. Materialul ne indică faptul că avem de-a face cu flagship-ul Allview pe acest an, un model ce va aduce performanțe ridicate și totodată tehnologie premium la bord. Telefonul va opta pentru noul procesor Helio P60 despre care aflați mai multe în continuare.

Allview X5 Soul AnTuTu

Acest chipset este unul de tip octa-core cu arhitectură big.LITTLE unde se regăsesc 4 nuclee Cortex-A73 de 2.0 GHz și alte 4 nuclee Cortex-A53 tactate la aceeași frecvență de 2.0 GHz. Se adaugă aici și unitatea de procesare multi-core Mobile-APU, precum și acceleratorul grafic Mali-G72MP3 de 800Mhz. 

Procesorul va avea performanțe mult îmbunătățite față de generațiile anterioare de flagship-uri Allview și vedem că la testele sintetice, acest chipset a obținut peste 140.000 puncte în cadrul AnTuTu, fiind cu 70% mai puternic decât Helio P23. Printre alte avantaje ale lui P60 se mai numără nucleul NeuroPilot care oferă suport pentru inteligența artificială și pentru realitatea augumentată. 

Soul X5 Pro va fi primul smartphone din portofoliul companiei care va avea tehnologie neurală și va permite debocarea prin recunoaștere facială (Deep Face ID). 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×