Reduceri și Campanii Online #35: Azi Altex, eMAG, evoMAG, Fashion Days [...]

926 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #35: Azi Altex, eMAG, evoMAG, Fashion Days [...]</b>Retailerii ce activează în mediul online revin astăzi cu noi oferte speciale și avem parte de reduceri chiar interesante pentru o gamă variată de produse. Este un moment oportun pentru a vă echipa cu produse ideale pentru vacanța de vară

Continuăm cu seria intitulată Reduceri și Campanii Online și astăzi în ediția cu numărul 35 descoperiți ce noutăți ne mai livrează retailerii online în materie de promoții. Veți descoperi în lista de mai jos ce oferte ne sunt propuse din partea comercianților și pe final descoperiți și un produs vedetă, mai precis un notebook marca Lenovo ce vine echipat cu procesor Intel din generația a 8-a și cu dotări ce îl fac potrivit pentru activitatea de birou.

Produsul erou al zilei:

În zona de produs vedetă al zilei avem acum notebook-ul Lenovo IdeaPad 520S IKBR, dispozitiv ce se remarcă prin procesorul Intel Core i5-8250U pe care îl aduce la bord. Are și alte dotări atractive precum cei 8 GB de memorie RAM DDR4, spațiul de stocare de 1 TB și ecranul de 14 inch ce oferă rezoluție Full HD și tehnologie IPS pentru imagine. Acest laptop este vândut de către PC Garage la suma de 2.699 lei.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×