Allview Soul X5 Pro va integra o cameră duală cu AI, cu un senzor de 16 MP; Iată ce fotografii face noaptea!

1.405 ori
<b>Allview Soul X5 Pro va integra o cameră duală cu AI, cu un senzor de 16 MP; Iată ce fotografii face noaptea!</b>Astăzi prin intermediul unui nou teaser ne sunt comunicate și alte detalii despre Allview Soul X5 Pro, un telefon ce va adopta o cameră duală cu AI, unul dintre acești doi senzori urmând a fi o unitate de 16 megapixeli. Ne este prezentată și o

Încă o săptămână şi încă un teaser pentru viitorul vârf de gama Allview, adică Soul X5 Pro. Am aflat luna trecută că vine cu procesor MediaTek Helio P60, ceea ce înseamnă automat că o să aibă şi funcţii AI, iar acum descoperim că va sosi şi cu o cameră duală, evident cu AI. Ce funcţii are camera şi o mostră a sa realizată noaptea vedeţi mai jos.

Mostra foto Soul X5 Pro

Allview Soul X5 Pro este un telefon care vine cu tehnologie neurală, pe bază de inteligenţă artificială, mulţumită procesorului MediaTek Helio P60. Ca atare poate realiza capturi foto mai reuşite, chiar şi în condiţii de întuneric profund. Există şi un mod Profesional, prin care facem reglajele necesare unei capturi cât mai reuşite. E vorba despre reglaje de expunere, balans de alb, ISO, focalizare, viteza obturatorului.

Din ce văd fotografia a fost realizată noaptea târziu, pe o vreme înnorată şi prinzând cerul destul de bine, după câteva modificări de expunere şi shutter probabil. Detaliile şi claritatea vârfurilor copacilor sunt plusuri, iar culorile nu sunt rele. Judecând după rezoluţia fotografiei, este o cameră de 16 megapixeli aici, deci am mai aflat ceva cu această ocazie.

Şi camera frontală primeşte aportul AI, scoţând în evidenţă portretele persoanelor printr-o funcţie in stil Portrait/Bokeh. Trebuie spus şi că Allview Soul X5 Pro este primul telefon al braşovenilor care are tehnologie de deblocare facială (Deep Face ID). Am mai scris despre asta aici, cu menţiunea că Allview ar putea fi prima companie care lansează un telefon cu Android şi scanare facială 3D.

Vă puteţi înscrie aici pentru a afla mai multe detalii despre telefon şi există şi un concurs cu premii pentru înscrişi.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×