Am gasit un iPhone!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.445 ori
<b>Am gasit un iPhone!</b>Oare exista alti oameni in afara de Steve Jobs care poseda un iPhone? Raspunsul la aceasta intrebare este "Poate..."&nbsp; si avem si imaginea de mai jos ca dovada, desi este destul de neclara. Poza a fost facuta de un editor al blogului Geeknuz la un...

Oare exista alti oameni in afara de Steve Jobs care poseda un iPhone? Raspunsul la aceasta intrebare este "Poate..."  si avem si imaginea de mai jos ca dovada, desi este destul de neclara.

Poza a fost facuta de un editor al blogului Geeknuz la un restaurant din Silicon Valley si la o privire mai atenta putem vedea o persoana (angajat Apple se pare) folosind un iPhone. Probabil acesta este motivul pentru care isi ignora comeseanul, fiind cu ochii lipiti de ecranul mult-doritului terminal. Daca aceasta poza este reala ne putem declara surprinsi de faptul ca aceasta persoana foloseste in public un terminal pentru care multi fani ai tehnologiei mobile ar ucide.

Oare de ce bloggerul nu a putut face niste poze mai clare, mai ales daca avem in vedere faptul ca angajatul Apple nu pare a fi prea deranjat de faptul ca este vazut "manuind" un iPhone? Singura dovada ca terminalul prezent in imagine este cel asteptat de noi toti in iunie este partea din spate a unei carcase metalice, care poate fi a oricarui gadget, de la un calculator de buzunar, la iPhone. In acest ne trebuie parerea unui expert in analiza imaginilor si asteptam cu nerabdare verdictul final.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×