BlackBerry 8830, disponibil prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.207 ori

Verizon are o oferta ce include modelul BlackBerry 8830 si un abonament care asigura acces la date si convorbiri oriunde in lume. Acest terminal este numit si "Global BlackBerry" datorita capacitatii sale de a folosi atat retele CDMA, cat si GSM, dar si...

Verizon are o oferta ce include modelul BlackBerry 8830 si un abonament care asigura acces la date si convorbiri oriunde in lume.

BlackBerry 8830

Acest terminal este numit si "Global BlackBerry" datorita capacitatii sale de a folosi atat retele CDMA, cat si GSM, dar si conexiuni de mare viteza EV-DO/GPRS. Pentru globetrotterii interesati de 8830, Verizon ofera un pachet care include email wireless si servicii vocale in Europa, Australia, America Latina, Estul Mijlociu, Asia, America de Nord si parti din Africa.

BlackBerry 8830 se prezinta cu feature-urile obisnuite pentru un BlackBerry, de la tastatura QWERTY, la Bluetooth, un media player incorporat, 64MB de memorie interna si carduri microSD in caz ca doriti mai multa memorie. La capitolul aplicatii terminalul sta destul de bine, existand si posibilitatea de a ne conecta la BlackBerry Enterprise Server pentru a folosi Microsoft Exchange. 8830 nu include o cameram dar ofera conectivitate GPRS dual-band 900/1800 MHz, dar si CDMA200, tot dual-band - 800/1900 MHz. Cu ajutorul acestora veti putea folosi servicii de email in peste 90 de tari si servicii vocale in mai mult de 160.

Terminalul costa 299 de dolari, cu 100 mai mult daca il doriti fara abonamentul Verizon pe 2 ani si puteti opta pentru un abonament de 64 de dolari pe luna care asigura email nelimitat in 90 de tari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×