Iată cum se transformă un iPhone 6s într-un iPhone 7 printr-un experiment de prelucrare metalică în Ungaria (Video)

2.440 ori
<b>Iată cum se transformă un iPhone 6s într-un iPhone 7 printr-un experiment de prelucrare metalică în Ungaria (Video)</b>Unii fani Apple nu mai au răbdare până la debutul noului iPhone 7, și tocmai de aceea aplică la o serie de măsuri cu totul și cu totul neobișnuite. Este și cazul unui utilizator ce a decis să-și transforme actualul său telefon iPhone 6s într-un model de

Pentru că unii pur şi simplu nu mai au răbdare până la lansarea lui iPhone 7, ei au ales pur şi simplu să imprime machete 3D ale conceptelor realizate de designeri sau au făcut pasul curajos de a tăia un iPhone în bucăţi şi a crea un model ce arata fix ca un iPhone 7.

Mai jos avem un clip în care are loc acest experiment, ce transformă un iPhone 6S în iPhone 7. Şi asta prin prelucrare metalică, prin adeziv şi vopsire, prin lucrul cu cutterul şi instrumente de mare precizie. Totul are loc în Budapesta pe „Szabadság híd” (Podul Libertăţii), de peste Dunăre. Tranziţia de la iPhone 6s la iPhone 7 are loc în 10 paşi.

Printre ei se număra eliminarea jackului audio prin umplerea sa cu metal şi apoi găurirea acelei zone cu bormaşini de mare precizie, pentru a crea încă un difuzor jos. Experimentul ia o turnură ciudată atunci când un alt iPhone 6s apare în peisaj şi este tăiat cu flexul, astfel încât să i se scoată camera. Aceasta este lipită în spatele primului iPhone 6s, pentru a se obţine o "cameră duală".

Urmează apoi vopsirea cu albastru, după lipirea de benzi adezive şi la final avem un "iPhone 7", sau mai bine zis un Frankenstein care are o cameră duală nefuncţionala şi cu un senzor foto din cele două ieşit mult prea mult în relief.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×