Amazon Kindle Paperwhite la precomandă În Europa, costă 129 de euro

1.062 ori
<b>Amazon Kindle Paperwhite la precomandă În Europa, costă 129 de euro</b>Amazon Kindle Paperwhite, unul dintre cele mai celebre e-readere la ora actuală a ajuns în Europa în regim de precomanda. El este disponibil în țări precum Marea Britanie, Germania, Franța, Italia și Spania la un preț de 189 de euro pentru...

Amazon Kindle Paperwhite, unul dintre cele mai celebre e-readere la ora actuală a ajuns în Europa în regim de precomanda. El este disponibil în țări precum Marea Britanie, Germania, Franța, Italia și Spania la un preț de 189 de euro pentru versiunea 3G, sau 129 de euro pentru cea WiFi.

De vreme ce ofertele speciale ale Amazon nu se aplică în Europa, terminalul nu va afișa reclame. Livrările produselor vor începe în Marea Britanie pe 25 octombrie, iar în restul țărilor în jurul datei de 22 noiembrie. Astfel, mă aștept ca acest e-reader să ajungă și la noi undeva prin noiembrie sau decembrie. Motive pentru a cumpăra acest produs? Un nou sistem de iluminare a ecranului, o interfata complet nouă și o baterie bună. La lansarea lui PaperWhite, CEO-ul Amazon, Jeff Bezos afirma că acest model a implicat 4 ani de cercetare și dezvoltare doar pentru tehnologia de iluminare frontală.

Rețineți că acest terminal se axează doar pe scopul său principal și anume cititul de publicații digitale, deci nu are jack audio, difuzoare sau playback media. în partea inferioară e-readerul beneficiază de port microUSB pentru încărcare și sincronizare cu PC-ul. Amazon oferă pe acest produs cu 62% mai mulți pixeli și un contrast cu 25% mai mare față de predecesorii acestui device. PaperWhite iese în evidență prin modeul în care este distribuită lumina pe partea frontală, adică în mod egal pe toată suprafața. Așteptăm cu nerăbdare să ajungă și la noi acest e-reader în teste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×