Ambalajul primului telefon cu ecran 2K, Vivo Xplay 3S arătă Într-un mare fel!

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.603 ori
<b>Ambalajul primului telefon cu ecran 2K, Vivo Xplay 3S arătă Într-un mare fel!</b>în ziua de azi e greu să mai surprinzi publicul cu ambalaje originale ale telefoanelor mobile. Sony mai reușea acest lucru din când în când la începutul seriei Xperia, dar până și ei s-au încadrat într-un tipar. Acum companiile din China mai...

în ziua de azi e greu să mai surprinzi publicul cu ambalaje originale ale telefoanelor mobile. Sony mai reușea acest lucru din când în când la începutul seriei Xperia, dar până și ei s-au încadrat într-un tipar. Acum companiile din China mai reușesc să realizeze surprize, cum e ambalajul de mai jos.

După cum vedeți, Vivo Xplay 3S, primul telefon cu ecran 2K are parte de o cutie ce amintește de acea unealtă folosită în timpul filmărilor pentru a începe o scenă. Vă reamintesc că Xplay 3S este un telefon cu ecran quad HD, adică suportând o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, iar dotările sale includ și un procesor Snapdragon 800, LTE și 3 GB RAM.

Handsetul va oferi și suport USB 3.0, va integra o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F/1.8 și ar putea fi lansat pe 12 decembrie, conform unor zvonuri. Vivo Xplay 3S are o diagonală de 5.5 inch și are în spatele său o companie destul de mare din China, BBK Electronics. Ce părere aveți despre acest ambalaj original?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×