Ambalajul primului telefon cu ecran 2K, Vivo Xplay 3S arătă Într-un mare fel!

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.643 ori
<b>Ambalajul primului telefon cu ecran 2K, Vivo Xplay 3S arătă Într-un mare fel!</b>în ziua de azi e greu să mai surprinzi publicul cu ambalaje originale ale telefoanelor mobile. Sony mai reușea acest lucru din când în când la începutul seriei Xperia, dar până și ei s-au încadrat într-un tipar. Acum companiile din China mai...

în ziua de azi e greu să mai surprinzi publicul cu ambalaje originale ale telefoanelor mobile. Sony mai reușea acest lucru din când în când la începutul seriei Xperia, dar până și ei s-au încadrat într-un tipar. Acum companiile din China mai reușesc să realizeze surprize, cum e ambalajul de mai jos.

După cum vedeți, Vivo Xplay 3S, primul telefon cu ecran 2K are parte de o cutie ce amintește de acea unealtă folosită în timpul filmărilor pentru a începe o scenă. Vă reamintesc că Xplay 3S este un telefon cu ecran quad HD, adică suportând o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, iar dotările sale includ și un procesor Snapdragon 800, LTE și 3 GB RAM.

Handsetul va oferi și suport USB 3.0, va integra o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F/1.8 și ar putea fi lansat pe 12 decembrie, conform unor zvonuri. Vivo Xplay 3S are o diagonală de 5.5 inch și are în spatele său o companie destul de mare din China, BBK Electronics. Ce părere aveți despre acest ambalaj original?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×