Noi imagini cu Alcatel Idol X+ ne prezintă două sloturi SIM pe terminal

1.158 ori
<b>Noi imagini cu Alcatel Idol X+ ne prezintă două sloturi SIM pe terminal</b>Cu câteva zile în urma ajungeau pe web imagini cu telefonul Alcatel Idol X+, terminal cu branding TCL, ceea ce era de așteptat având în vedere că acești chinezi au preluat Alcatel cu ani în urmă. Acum avem la dispoziție noi imagini cu handsetul,...

Cu câteva zile în urma ajungeau pe web imagini cu telefonul Alcatel Idol X+, terminal cu branding TCL, ceea ce era de așteptat având în vedere că acești chinezi au preluat Alcatel cu ani în urmă. Acum avem la dispoziție noi imagini cu handsetul, care ne confirmă unele dintre dotările sale.

Cunoscut și că TCL Idol X+, acest handset vine cu două sloturi SIM, lucru confirmat de prezența unui SIM 2 slot lateral. Butonul power al acestui device se afla în partea sa superioară, iar Idol X+ vine cu o cameră frontală lângă care se afla un senzor de luminozitate. în spate se afla o lentilă de cameră destul de mare și un bliț LED sub ea, plus un microfon deasupra.

Noi imagini cu Alcatel Idol X+ ne prezintă două sloturi SIM pe terminal

Nimic neobișnuit până aici și rețineți că acest smartphone are ca punct de atracție un procesor MediaTek octa core la interiorul său. Se pare că produsul va sosi pe piața chineză cu branding TCL și pe cea internațională cu branding Alcatel. Bănuiesc că prețul va fi foarte rezonabil, având în vedere proveniența sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×