Samsung începe producţia telefonului Tizen Z2, care urmează să debuteze în octombrie

1.130 ori
<b>Samsung începe producţia telefonului Tizen Z2, care urmează să debuteze în octombrie</b>În ciuda Alianței Tizen ce a pierdut numeroși membri în ultimele câteva luni, cei de la Samsung nu renunță la sistemul de operare Tizen OS - pregătind noi dispozitive mobile. Se pare că producția modelului Z2 a început deja, telefonul urmând a debuta

Samsung a pariat destul de mult pe Tizen OS, aducând platforma pe ceasuri, telefoane, televizoare şi chiar şi în zona auto. Modele ca Samsung Z1 şi Z3 s-au vândut bine anul trecut, depăşind 1 milion de unităţi, iar acum îl aşteptam în mod atipic pe samsung Z2.

Listare Zauba - Samsung Z2

Spunem atipic pentru că un Z2 se lansează de obicei între Z1 şi Z3 şi nu după Z3. În fine, ce este clar e că au apărut indicii că terminalul ar urma să fie gata de lansare în luna octombrie a acestui an. Proiectul iniţial implica o lansare în 2015, dar o întârziere a apărut în peisaj, probabil legată de componente sau canibalizarea vreunui alt produs.

Acesta este primul model Samsung din seria Z cu suport 4G LTE şi ar urma să aducă şi o nouă interfaţă, dar nu va sosi cu Tizen 3.0 se pare. Dotările nu sunt foarte clare pentru noul device, dar ce e sigur că e el a primit certificarea Bluetooth şi se îndreaptă acum şi spre cea FCC. E posibil să vedem 1 GB RAM la bord, un ecran AMOLED şi o aplicaţie My Transfer, plus un S Bike Mode.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×