Samsung începe producţia telefonului Tizen Z2, care urmează să debuteze în octombrie

1.146 ori
<b>Samsung începe producţia telefonului Tizen Z2, care urmează să debuteze în octombrie</b>În ciuda Alianței Tizen ce a pierdut numeroși membri în ultimele câteva luni, cei de la Samsung nu renunță la sistemul de operare Tizen OS - pregătind noi dispozitive mobile. Se pare că producția modelului Z2 a început deja, telefonul urmând a debuta

Samsung a pariat destul de mult pe Tizen OS, aducând platforma pe ceasuri, telefoane, televizoare şi chiar şi în zona auto. Modele ca Samsung Z1 şi Z3 s-au vândut bine anul trecut, depăşind 1 milion de unităţi, iar acum îl aşteptam în mod atipic pe samsung Z2.

Listare Zauba - Samsung Z2

Spunem atipic pentru că un Z2 se lansează de obicei între Z1 şi Z3 şi nu după Z3. În fine, ce este clar e că au apărut indicii că terminalul ar urma să fie gata de lansare în luna octombrie a acestui an. Proiectul iniţial implica o lansare în 2015, dar o întârziere a apărut în peisaj, probabil legată de componente sau canibalizarea vreunui alt produs.

Acesta este primul model Samsung din seria Z cu suport 4G LTE şi ar urma să aducă şi o nouă interfaţă, dar nu va sosi cu Tizen 3.0 se pare. Dotările nu sunt foarte clare pentru noul device, dar ce e sigur că e el a primit certificarea Bluetooth şi se îndreaptă acum şi spre cea FCC. E posibil să vedem 1 GB RAM la bord, un ecran AMOLED şi o aplicaţie My Transfer, plus un S Bike Mode.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×