Ambalajul retail a lui HTC One (M8) În versiunea roșie Își face aparția Într-o serie de imagini din Taiwan

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.067 ori
<b>Ambalajul retail a lui HTC One (M8) În versiunea roșie Își face aparția Într-o serie de imagini din Taiwan</b>Pe lângă culorile introduse odată cu lansarea oficială pe piață a lui HTC One (M8), era de așteptat să vedem și alte nuanțe ale carcasei. De curând, modelul în cauză și-a făcut apariția într-o serie de imagini ce prezintă atât...

Pe lângă culorile introduse odată cu lansarea oficială pe piață a lui HTC One (M8), era de așteptat să vedem și alte nuanțe ale carcasei. De curând, modelul în cauză și-a făcut apariția într-o serie de imagini ce prezintă atât terminalul pe roșu, cât și ambalajul retail al acestuia, imagini ce provin din Taiwan, locație în care telefonul a ajuns deja în magazine.

Astfel, s-ar putea ca în curând HTC One (M8) să fie disponibil în varianta roșie și în magazinele europene la un preț un pic mai ridicat față de variantele actuale: gri, argintiu, respectiv auriu. De asemenea, se așteaptă ca ulterior să fie introdusă și o variantă de culoare albastră pe care am putut să o admirăm chiar zilele trecute într-o imagine randată.

Ambalajul retail a lui HTC One (M8) În versiunea roșie Își face aparția Într-o serie de imagini din Taiwan

Cu toate acestea, aflăm că la nivel de hardware, componentele rămân neschimbate, acest upgrade fiind doar de ordin estetic. Din punct de vedere al nuanței de culoare care ar fi alegerea voastră în cazul în care doriți achiziționarea unui HTC One (M8)?

HTC One (M8) În versiunea roșie

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×