Macheta lui HTC One A9 ajunge pe web într-o galerie completă de imagini; iată cum arată clona taiwaneză de iPhone

1.563 ori
<b>Macheta lui HTC One A9 ajunge pe web într-o galerie completă de imagini; iată cum arată clona taiwaneză de iPhone</b>După cum am aflat anterior, cei de la HTC plănuiesc lansarea unui nou device pe data de 20 octombrie, model ce ar putea fi nimeni altul dec&acirc;t One A9. Astăzi, contul de Twitter&nbsp;@onleaks iese din nou la &icirc;naintare cu o serie de fotografii...

După cum am aflat anterior, cei de la HTC plănuiesc lansarea unui nou device pe data de 20 octombrie, model ce ar putea fi nimeni altul decât One A9. Astăzi, contul de Twitter @onleaks iese din nou la înaintare cu o serie de fotografii ale acestui model, imagini ce prezintă o machetă de această dată.

Odată cu aceste materiale putem vedea mai bine și asemănările dintre HTC One A9 și device-urile celor de la Apple. Telefonul de față vine cu o carcasă metalică uni-body însoțită pe spate de către o serie de benzi pentru antenele de conectivitate, butoane de volum și power/unlock situate pe partea din dreapta, dar și cu un buton home aflat sub display.

Remarcăm prezența a două sertare dedicate cartelei SIM și a cardului microSD. Partea de jos a device-ului aduce foarte mult cu iPhone 6/6s, locație unde avem grila difuzorului, portul microUSB v2.0 și jack-ul audio 3.5 mm.

Pe panoul frontal vedem butonul home cu rol de scanner de amprente, logo-ul HTC, dar și camera selfie, respectiv un earpiece. Potrivit detaliilor din ultima vreme, One A9 va sosi cu display Full HD AMOLED de 5 inch, procesor octa-core Snapdragon 617, 2 GB memorie RAM + 16 GB de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×