Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI confirmă specificaţiile lui Galaxy S8 şi lansarea comercială pe 21 aprilie; Sunt prezise şi vânzări mai lente decât la Galaxy S7

2.292 ori
<b>Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI confirmă specificaţiile lui Galaxy S8 şi lansarea comercială pe 21 aprilie; Sunt prezise şi vânzări mai lente decât la Galaxy S7</b>Ming-Chi Kuo este un nume pe care l-am tot auzit în ultima perioadă fie în cazul unor subiecte ce se refereau la noua generație iPhone, fie la următorul Galaxy S. Acesta confirmă astăzi dotările hardware pe care S8 le va oferi la pachet și totodată și

Ce ne-am face fără analişti? Faţă de zvonaci, ei lucrează cu cifrele în faţă şi au contacte în rândul furnizorilor de componente. Astfel, tindem să le dăm crezare, cum e cazul lui Ming-Chi Kuo de la KGI Securities. El a publicat un document legat de lansarea lui Galaxy S8 şi se confirmă ceea ce ştiam deja, la nivel de dotări.

Lansarea în magazine e confirmata pentru 21 aprilie, iar specificaţiile lui Galaxy S8 sunt şi ele confirmate. Şi Kuo a declarat că vom vedea două variante de diagonală, de 5.8 inch şi 6.2 inch, cu baterii de 3000, respectiv 3500 mAh. Vom vedea panouri OLED cu rezoluţie WQHD+ (2960 x 2400 pixeli) la bord. Analistul a prezis şi că livrările vor fi în proporţie de 6 la 4 pentru S8 faţă de S8+.

Sursa declară că variantele vândute în SUA, Japonia şi China vor avea procesoare Qualcomm Snapdragon 835, în vreme ce modelele din Europa şi Asia primesc CPU Exynos 8895. Majoritatea pieţelor vor primi 4 GB RAM pe telefoane, dar în China şi Coreea de Sud vor exista şi variante cu 6 GB RAM. Şi design-ul "full screen" şi fără buton Home fizic e reconfirmat, cu tot cu sticlă curbată.

7 nuanţe de culoare sunt amintite, printre care şi auriu, argintiu, negru lucios sau mat, albastru, roz şi "orchid". Vom avea o cameră de 8 MP în faţă, cameră principală de 12 MP şi se pare că nu vom primi cameră duală până la urmă. Expertul KGI a afirmat că se aşteaptă la livrări de 40 până la 45 de milioane de unităţi S8 în anul curent, adică mai puţin decât cele 52 de milioane de unităţi ale lui Galaxy S7 livrate anul trecut.

Noi credem totuşi că Galaxy S8 va fi un hit, mai ales că mulţi potenţiali clienţi şi-au păstrat deoparte banii de Note 7, aşteptând noul flagship, iar design-ul foarte arătos va fi cu siguranţă bine primit de public. În plus, Samsung ar trebui să aibă şi exclusivitatea la Snapdragon 835 o perioadă, ceea ce va conta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×