Samsung Galaxy Tab S3 primește o randare oficială; reprezentată alături de tastatura dock

951 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S3 primește o randare oficială; reprezentată alături de tastatura dock</b>După ce anterior vedeam o creație în Photoshop nu tocmai realistă a tabletei Samsung Galaxy Tab S3, iată că astăzi primim o randare cu iz oficial din partea lui @evleaks. În imaginea de față este reprezentată și tastatura dock pe care cel mai probabil o

Am văzut în ultima perioadă o serie de imagini nu tocmai clare cu viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab S3, produs ce a fost certificat și de către NCC. Astăzi chiar @evleaks ne prezintă o randare cu iz oficial pentru acest nou produs ce urmează a debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 26 februarie în Barcelona, fix cu o zi înainte de startul târgului Mobile World Congress.

Samsung Galaxy Tab S3

Avem aici reprezentată alături de tabletă și tastatura dock ce va putea fi achiziționată opțional. Se observă butonul fizic home cu scanner de amprente, butoanele capacitive de control și faptul că formatul său este de tip portret. Pe ecran vedem menționată data de 4 aprilie, aceasta urmând a fi cel mai probabil data la care tableta va ajunge în magazine.

Ca dotări ne așteptăm în cazul de față la un display de 9.6 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, la un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și la 4 GB memorie RAM. Aparent, primim și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli și variante cu 32 sau 128 GB de stocare flash.

Vor exista de asemenea și modele Wi-Fi Only, respectiv Wi-Fi + 4G LTE. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×