CEO-ul Samsung afirmă că flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial la MWC 2017

3.261 ori
<b>CEO-ul Samsung afirmă că flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial la MWC 2017</b>Odată cu sfârșitul conferinței de presă pe care Samsung a organizat-o astăzi cu scopul de a prezenta rezultatele investigațiilor Note 7, CEO-ul companiei a confirmat totodată și faptul că flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial în cadrul MWC 2017

Ochii publicului şi presei au fost aţintiţi astăzi spre Samsung, care a organizat o conferinţă de presă transmisă prin live streaming în toată lumea, având ca scop clarificarea odată pentru totdeauna a problemelor lui Galaxy Note 7. Bateriile au fost de vină în toată această situație, iar sfârșitul evenimentului ne-a adus și o declarație interesantă din partea CEO-ului companiei, Koh Dong-jin.

Acesta a confirmat faptul că într-adevăr flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress în februarie, fără a dezvălui totuși o dată ulterioară asociată acestui debut mult așteptat de către public și care ar trebui să spele din impactul negativ pe care Note 7 l-a creat.

De această dată sud-coreenii sunt iată hotărâți să acorde mai mult timp testării produselor înainte de a le aduce pe piață și a risca o pățanie similară. După cum au declarat în cadrul conferinței, de acum înainte bateriile smartphone-urilor vor trece prin 8 teste diferite pentru ca aceste componente să fie complet sigure și eficiente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×