CEO-ul Samsung afirmă că flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial la MWC 2017

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.205 ori
<b>CEO-ul Samsung afirmă că flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial la MWC 2017</b>Odată cu sfârșitul conferinței de presă pe care Samsung a organizat-o astăzi cu scopul de a prezenta rezultatele investigațiilor Note 7, CEO-ul companiei a confirmat totodată și faptul că flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial în cadrul MWC 2017

Ochii publicului şi presei au fost aţintiţi astăzi spre Samsung, care a organizat o conferinţă de presă transmisă prin live streaming în toată lumea, având ca scop clarificarea odată pentru totdeauna a problemelor lui Galaxy Note 7. Bateriile au fost de vină în toată această situație, iar sfârșitul evenimentului ne-a adus și o declarație interesantă din partea CEO-ului companiei, Koh Dong-jin.

Acesta a confirmat faptul că într-adevăr flagship-ul Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress în februarie, fără a dezvălui totuși o dată ulterioară asociată acestui debut mult așteptat de către public și care ar trebui să spele din impactul negativ pe care Note 7 l-a creat.

De această dată sud-coreenii sunt iată hotărâți să acorde mai mult timp testării produselor înainte de a le aduce pe piață și a risca o pățanie similară. După cum au declarat în cadrul conferinței, de acum înainte bateriile smartphone-urilor vor trece prin 8 teste diferite pentru ca aceste componente să fie complet sigure și eficiente.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×