Samsung Galaxy S8 ar urma să primească şi o husă acoperită cu piele Alcantara

2.948 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să primească şi o husă acoperită cu piele Alcantara</b>Deși smartphone-ul Samsung Galaxy S8 încă nu a fost lansat oficial, iată că zvonurile deja vorbesc și despre accesoriile pe care acest handset le va primi. Printre ele se pare că se va număra și o husă acoperită cu piele alcantara, fiind vorba aici despre

Încă o zi, încă un zvon despre Samsung Galaxy S8, sau mai bine zis despre accesoriile sale. Azi aflăm că terminalul va avea o husă acoperită cu piele Alcantara, folosită şi pentru automobile şi văzută şi pe telefoanele de lux, ce costă mii de euro.

Aflăm de la aceeaşi sursă că în mare accesoriile vor fi cam la fel ca la Galaxy S7, inclusiv protecţia de ecran standard, şi acel Protective Cover pentru flagship. Un Clear Cover va fi la posturi, plus un Clear view Cover, apreciatul Keyboard Cover şi acel LED View Cover pentru cei care vor să vadă notificările în mod traznit cu iluminare de LED-uri.

O variantă premium de Protective Cover e cea care va primi stratul de piele Alcantara aplicat peste. Accesoriile oficiale ale lui Galaxy S8 includ şi o baterie xterna BackPack de 2600 mAh şi un dock multimedia. Nu e exclus să vedem şi un încărcător wireless şi mai rapid decât înainte. Vă reamintesc că în cel mai bun caz îl vedem pe S8 la MWC 2017 şi în cel mai rău la mijloc sau final de primăvară 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×