Anatomia unei farse: cum un tânăr designer italian a păcălit Internetul cu Google Pixel Ultra (Video)

2.004 ori
<b>Anatomia unei farse: cum un tânăr designer italian a păcălit Internetul cu Google Pixel Ultra (Video)</b>Dacă vă amintiți articolul nostru de acum câteva zile, cel în care vă prezentam câteva presupuse fotografii cu Google Pixel Ultra, ei bine astăzi avem un update. Se pare că totul a fost o farsă bine pusă la cale, una ce aparține tânărului italian

Scriam cu câteva zile în urma legat de ineditul telefon Google Pixel Ultra, care părea să scape pe web de nicăieri, după o lungă perioadă de timp în care am discutat despre Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL că viitoare telefoane flagship Google. Acum aflăm că totul a fost o farsă, una cu randări excelent realizate de către un tânăr designer italian.

Ricardo Cambo

Am văzut atât imagini, cât şi un clip video cu insolitul terminal, numit Google Pixel Ultra. Avea muchii super înguste, clar mai înguste decât ce am văzut până acum în scăpările de telefoane Pixel 2. Designer-ul Riccardo Cambo este autorul farsei, motivând creaţia sa prin faptul că îşi cauta job şi nimic nu stă mai bine în portofoliu decât o ispravă de genul. După ce a trimis multiple CV-uri către companii şi nu a primit răspuns, a trecut la această metodă.

Randările şi clipul aferent se doresc a fi CV-ul său trimis către Google, deşi cred că Riccardo e cam optimist. Pe de altă parte munca sa este impresionantă, astfel că după ce a terminat de randat telefonul cu ecran cu colţuri curbate, a adaugat efectele necesare şi mesajele ascunse care ar părea să indice o scăpare autentică. Totul părea o serie de slide-uri dintr-o prezentare Google, cu tot cu sloganuri, ca "Viitorul lui Android este Fluid".

Se discuta despre controlul complet pe bază de gesturi, fără butoane hardware şi fără cele virtuale. Cambo nu e la prima ispravă de genul, realizând design-uri false şi pentru PlayStation 4 Slim. În acele randări a ascuns mesajul "ANGAJEAZĂ-MĂ" pentru Sony. Urmăriţi întregul proiect de trollaj mai sus. Mare atenţie la scăpări în perioada următoare, mai ales dacă nu vin de la Evan Blass.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×