Google Photos 3.9 aduce un buton nou, ce permite editarea foto în alte aplicaţii; Avem APK-ul cel nou

1.105 ori
<b>Google Photos 3.9 aduce un buton nou, ce permite editarea foto în alte aplicaţii; Avem APK-ul cel nou</b>Încă un update este bifat de către aplicația Google Photos, software ce ajunge acum la versiunea 3.9. Ca noutăți principale avem integrarea unui buton ce permite editarea foto din aplicații 3rd party după cum veți afla mai detaliat

Google Photos îşi continuă seria de actualizări, de această dată cu un update axat pe un buton. E o actualizare mică, dar merită menţionată, pentru că extinde cooperarea dintre aplicaţie şi alte softuri de editare foto.

Google Photos

Există acum un nou buton în aplicaţie, care va permite să declanşaţi funcţii de editare foto, unele externe faţă de aplicaţie. În rest, update-ul aduce bug fix-uri şi ajustări la nivel de funcţionare, în special la nivel de text afişat în app. A debutat şi toggle-ul "notify on this device", care apare pe terminalele cu Android 8.0 şi versiuni ulterioare de Android.

Google Photos

Ştiţi probabil că Google Photos are un editor foto integrat, e drept nu unul la fel de capabil ca Snapseed, dar totuşi avem şi astfel de opţiuni. E vorba despre tool-uri de cropping, rotire a imaginii, ajustări de culoare şi cam atât. Photos avea deja o comandă "edit in" găsită în meniul extra, dar acum avem şi un buton care duce direct în celelalte aplicaţii.

Google Photos

Pe viitor posibil să vedem şi o mai bună integrare cu Snapseed, sau eventual se renunţă la acea aplicaţie şi funcţiile sale ajung în Photos. Ar fi cazul ca Photos să primească extra funcţii de editare foto, mai ales că pe iOS avem deja o grămadă de opţiuni de editare. Între timp găsiţi cel mai nou APK pentru Photos aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×