O nouă apariție a lui Google Pixel 2 în fotografii dezvăluie margini uriașe ale panoului frontal

1.593 ori
<b>O nouă apariție a lui Google Pixel 2 în fotografii dezvăluie margini uriașe ale panoului frontal</b>Dacă mai era nevoie de o confirmare cu privire la faptul că noul Google Pixel 2 va aduce un panou frontal cu margini uriașe în jurul ecranului, iată că aceasta vine astăzi odată cu noi fotografii reale ale telefonului. Vedem o variantă pe negru

Se pare că asistăm la o avalanșă de leak-uri pentru noua generație Google Pixel 2, modelul compact fiind cel prezentat astăzi într-o serie de noi fotografii. Vedem telefonul plin de tot felul de stickere ce confirmă faptul că avem de-a face cu un device prototip.

Google Pixel 2

În partea din spate observăm noua abordare de design, cu o fereastră din sticlă mai mică care de această dată nu mai include și scanner-ul de amprente. Lucrurile nu se prezintă la fel de bine în partea din față unde panoul frontal vine cu margini de-a dreptul uriașe în partea de sus și de jos.

Motivul pentru care s-a optat pentru look ar fi aparent prezența unor difuzoare stereo frontale la bord, o dotare care ne-ar putea face să uităm de eliminarea jack-ului audio. Acest Pixel 2 va fi produs de către HTC, în vreme ce varianta phablet va fi creată de către sud-coreenii de la LG, acesta fiind de altfel și modelul mai arătos cu display 18:9 și muchii înguste în jurul ecranului. 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×