Evan Blass prezintă o nouă imagine cu Google Pixel 2, versiune ce ar putea fi produsă de HTC

1.961 ori
<b>Evan Blass prezintă o nouă imagine cu Google Pixel 2, versiune ce ar putea fi produsă de HTC</b>Scăpările legate de telefoanele Google Pixel 2 se intensifică şi de această dată vedem o imagine nouă cu iz autentic pentru unul dintre noile telefoane. Acesta ar fi Google Pixel 2, cel produs de HTC, iar LG ar urma să producă Google Pixel XL 2.

Scăpările legate de telefoanele Google Pixel 2 se intensifică şi de această dată vedem o imagine nouă cu iz autentic pentru unul dintre noile telefoane. Acesta ar fi Google Pixel 2, cel produs de HTC, iar LG ar urma să producă Google Pixel XL 2.

Şi Evan Blass afirmă acelaşi lucru pe care l-am repetat şi eu şi anume că e bizar să vedem în 2017 un telefon flagship care are o cameră singulară în spate, având în vedere că marii producătorii au trecut cu toţii la camera duală. Evan ne repetă faptul că LG va produce Pixel XL 2, care ar trebui să vină cu un ecran mai mare, cu aspect 18:9 şi colţuri curbate, în vreme ce HTC se ocupă de Pixel 2.

Google Pixel 2

Anul trecut HTC a produs ambele telefoane Pixel, foarte bine primite şi apreciate la capitole ca performanţă şi cameră. Provocarea cea mare este aici pentru HTC, care încă nu a intrat în hora edge to edge cu vreun terminal şi fie vor primi un ecran de la LG pentru Pixel-ul lor, fie vor face rost de un panou de la un alt partener. LG va trebui doar să îşi pună la treabă display-ul FullVision.

Am descoperit recent şi că ambele noi modele Pixel 2 vor veni fără jack audio şi că Google Pixel 2 XL a fost certificat cu nume de cod asociat LG. În mare designul lui Pixel 2 e o reinterpretare a celui de anul trecut şi dacă e să fim pragmatici nu e chiar foarte diferit nici de generaţia Nexus 6P/Nexus 5X. Ne intrigă totuşi camera singulară şi sunt curios cu ce artificii compensează lipsa unui al doilea senzor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×