Android 10 sosește pe Nokia 9 PureView cu noi gesturi de navigare și un Dark Mode dedicat

561 ori
<b>Android 10 sosește pe Nokia 9 PureView cu noi gesturi de navigare și un Dark Mode dedicat</b>Luna decembrie vine cu vești bune și pentru posesorii de terminale Nokia 9 Pureview, HMD Global dezvăluind astăzi faptul că actualizarea la Android 10 este acum disponibilă spre descărcare via OTA (over-the-air)

Luna decembrie vine cu vești bune și pentru posesorii de terminale Nokia 9 Pureview, HMD Global dezvăluind astăzi faptul că actualizarea la Android 10 este acum disponibilă spre descărcare via OTA (over-the-air). Înaine de a purcede la actualizare este recomandat să aveți ultimul patch de securitate instalat pe telefonul vostru (cel din noiembrie), acțiune ce se poate verificat din zona Setări - Despre telefon. 

Nokia 9 Pureview

Din informațiile dezvăluite de către finlandezi, avem parte de câteva noutăți interesante la pachet printre care un Dark Mode dedicat, noi gesturi de navigare, funcția Smart Replay, dar și Familty Link. Avem de asemenea și îmbunătățiri pe partea de intimitate și control mai atent asupra setărilor de locație. 

Mențiuni despre noutăți aduse în zona de Cameră lipsesc din postarea HMD Global. Noi am testat Nokia 9 Pureview în luna iunie a acestui an și cu toate că așteptările de la camera sa Penta-Lens erau foarte mari, am fost în final puși în fața unui setup foto foarte slab comparativ cu ce au propus ceilalți rivali de pe piață. Recenzia o puteți urmări mai sus în format video, sau o găsiți aici sub formă de text. 

Cel mai bun preț actual pentru Nokia 9 PureView este de 2.499 lei la evoMAG. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×