Bateria lui Samsung Galaxy S11+ tocmai ce a fost certificată și este impresionantă!

6.663 ori
<b>Bateria lui Samsung Galaxy S11+ tocmai ce a fost certificată și este impresionantă!</b>Încă de la începutul lunii trecute au început să circule în online și veștile referitoare la faptul că Samsung are în plan să ofere baterii mai mari pe seria de terminale Galaxy S11. Pentru modelul standard ar fi rezervată

Încă de la începutul lunii trecute au început să circule în online și veștile referitoare la faptul că Samsung are în plan să ofere baterii mai mari pe seria de terminale Galaxy S11. Pentru modelul standard ar fi rezervată o unitate de 4400 mAh, iar pentru varianta S11e o baterie de 3900 mAh. Tot atunci se menționa sub formă de zvon că modelul de top, acela fiind Galaxy S11+ ar avea o baterie impresionantă de 5000 mAh.

Ei bine, așa se pare că vor sta lucrurile dacă ne uităm asupra unei certificări proaspete. Aceasta vine din Coreea de Sud și dezvăluie o nouă baterie creată de Samsung ce poartă numele de serie EB-BG988ABY și care are o capacitate de 5000 mAh. Această denumire a acumulatorului ar fi asociată lui Galaxy S11+ și creșterea este una de-a dreptul notabilă de la cei 4100 mAh de pe S10+.

Baterie Samsung Galaxy S11+

Ce-i drept, era de așteptat ca bateria să crească în condițiile în care se așteaptă ca flagship-ul cel nou să facă trecerea la o diagonală de 6.9 inch și la un panou cu rată de refresh de 120 Hz. Noutățile aduse la acest capitol vor contribui și la un consum mai mare de energie, iar un alt factor este și suportul 5G pe care îl va oferi noul device și care va fi mare consumator de resurse.

Cu siguranță se va oferi și un upgrade pentru tehnologia de alimentare rapidă, poate la un standard Quick Charge 45W. Lansarea noilor telefoane din seria Galaxy S11 va avea loc pe final de lună februarie 2020 și curând vom asista la apariția primelor fotografii reale cu dispozitivele. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×