Android 2.1 Eclair, in curand pe HTC Hero (oficial)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.407 ori
<b>Android 2.1 Eclair, in curand pe HTC Hero (oficial)</b>Dupa numeroase speculatii, zvonuri si nesigurante, iata ca am primit confirmarea oficiala, de la HTC Romania ca terminalul HTC Hero va primi update-ul la Android 2.1 (Eclair). Acesta va fi disponibil la sfarsitul lunii in curs iar upgrade-ul se va realiza...

Dupa numeroase speculatii, zvonuri si nesigurante, iata ca am primit confirmarea oficiala, de la HTC Romania ca terminalul HTC Hero va primi update-ul la Android 2.1 (Eclair). Acesta va fi disponibil la sfarsitul lunii in curs iar upgrade-ul se va realiza in 2 etape.

Prima va avea loc in aceasta saptamana, fiind detectata automata de telefoanele Hero, in clipa verificarii sectiunii Updates. A doua etapa se va desfasura catre finalul lunii, cu mentiunea ca aceasta va sterge toate datele de pe telefon, astfel ca utilizatorii handsetului vor trebui sa realizeze un proces de backup inainte de instalare.

Update-ul la Android 2.1 are o dimensiune destul de mare, astfel ca e recomandat sa folositi o conexiune WiFi pentru acest download, pentru a evita atingerea unor costuri mari ale transferului de date.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×