Android 2.2 pe Dell Streak, În curând; actualizarea confirmată oficial!

1.260 ori
<b>Android 2.2 pe Dell Streak, În curând; actualizarea confirmată oficial!</b>După ce cu câteva zile în urmă aflam că Dell pregătește un urmaș pentru tableta Streak, terminal ce va fi lansat în 2011, se pare că actualul model este gata de o actualizare software. Vă reamintim că i-am făcut o analiză completă lui Dell...

După ce cu câteva zile în urmă aflam că Dell pregătește un urmaș pentru tableta Streak, terminal ce va fi lansat în 2011, se pare că actualul model este gata de o actualizare software. Vă reamintim că i-am făcut o analiză completă lui Dell Streak în această recenzie, iar singurele sale defecte sunt gata să fie corectate cu ajutorul actualizării la versiunea de OS Android 2.2.

Primii norocoși vor fi utilizatorii din Marea Britanie, care vor beneficia de Froyo în premiera în această lună, conform paginii oficiale de Facebook a celor de la Dell. Apoi va urma lansarea internațională, care va dura puțin mai mult, din cauza implementării interfaței Stage. Stage UI este un set de widgeturi care înglobează în același meniu conținuturile media, datele, fotografiile și mailul.

Printre funcțiile implementate de Android 2.2 pe Streak se vor număra upgrade-uri de performanță, un sistem de administrare a memoriei, suport imbunătățit pentru Microsoft Exchange și posibilitatea de a crea un hotspot mobil WiFi. în plus, Adobe Flash 10.1 va fi suportat pe tableta iar Dell Mobile Sync se va ocupa de sincronizarea conținuturilor media și contactelor Outlook cu PC-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×