Android 2.2 pe HTC Legend, 2.1 pe Sony Ericsson Xperia X10 mini si mini pro; a venit momentul actualizarilor!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.450 ori
<b>Android 2.2 pe HTC Legend, 2.1 pe Sony Ericsson Xperia X10 mini si mini pro; a venit momentul actualizarilor!</b>In vreme ce toata lumea asteapta sosirea lui Android 2.3 in aceasta saptamana, unele handseturi putin mai vechi de abia intra in universul Froyo (Android 2.2) si Eclair (Android 2.1). Este vorba despre HTC Legend, care urmeaza sa fie actualizat la...

In vreme ce toata lumea asteapta sosirea lui Android 2.3 in aceasta saptamana, unele handseturi putin mai vechi de abia intra in universul Froyo (Android 2.2) si Eclair (Android 2.1). Este vorba despre HTC Legend, care urmeaza sa fie actualizat la versiunea Android 2.1, dupa cum ne informeaza pagina de Facebook a celor de la HTC.

Intre timp, blogul Sony Ericsson mentioneaza ca modelele XPERIA X10 mini si mini pro au facut trecerea la Android 2.1, dupa o asteptare destul de lunga. XPERIA X10 a primit la randul sau acelasi software saptamana trecuta si in curand toate modelele din familia XPERIA vor fi la zi. X10 mini pro si compactul X10 mini beneficiaza de actualizare OTA (over the air) in unele regiuni, Android 2.1 urmand sa fie disponibil pe aceste terminale la nivel international, in curand.

Nu stim inca daca Sony Ericsson XPERIA X8 va urma aceeasi directie, dar sansele sunt destul de mari sa se intample astfel. In privinta lui HTC Legend, el va beneficia de Froyo in urmatoarele saptamani, conform producatorului sau.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×