Android 2.2 pe HTC Legend, 2.1 pe Sony Ericsson Xperia X10 mini si mini pro; a venit momentul actualizarilor!

2.536 ori
<b>Android 2.2 pe HTC Legend, 2.1 pe Sony Ericsson Xperia X10 mini si mini pro; a venit momentul actualizarilor!</b>In vreme ce toata lumea asteapta sosirea lui Android 2.3 in aceasta saptamana, unele handseturi putin mai vechi de abia intra in universul Froyo (Android 2.2) si Eclair (Android 2.1). Este vorba despre HTC Legend, care urmeaza sa fie actualizat la...

In vreme ce toata lumea asteapta sosirea lui Android 2.3 in aceasta saptamana, unele handseturi putin mai vechi de abia intra in universul Froyo (Android 2.2) si Eclair (Android 2.1). Este vorba despre HTC Legend, care urmeaza sa fie actualizat la versiunea Android 2.1, dupa cum ne informeaza pagina de Facebook a celor de la HTC.

Intre timp, blogul Sony Ericsson mentioneaza ca modelele XPERIA X10 mini si mini pro au facut trecerea la Android 2.1, dupa o asteptare destul de lunga. XPERIA X10 a primit la randul sau acelasi software saptamana trecuta si in curand toate modelele din familia XPERIA vor fi la zi. X10 mini pro si compactul X10 mini beneficiaza de actualizare OTA (over the air) in unele regiuni, Android 2.1 urmand sa fie disponibil pe aceste terminale la nivel international, in curand.

Nu stim inca daca Sony Ericsson XPERIA X8 va urma aceeasi directie, dar sansele sunt destul de mari sa se intample astfel. In privinta lui HTC Legend, el va beneficia de Froyo in urmatoarele saptamani, conform producatorului sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×