Android 4.2.2 Începe a fi disponibil pe Google Nexus 4 În Brazilia și Malaezia

Autor:  | Publicat în:  Android 1.518 ori
<b>Android 4.2.2 Începe a fi disponibil pe Google Nexus 4 În Brazilia și Malaezia</b>Nu a trecut prea mult timp de la Android 4.2.1 Jelly Bean că deja a început a se discuta de Android 4.2.2 Jelly Bean. Primele state sunt Brazilia și Malaezia, până acum. Mă aștept ca să fie un update realizat treptat la nivel mondial, dacă va fi...

Nu a trecut prea mult timp de la Android 4.2.1 Jelly Bean că deja a început a se discuta de Android 4.2.2 Jelly Bean. Primele state sunt Brazilia și Malaezia, până acum. Mă aștept ca să fie un update realizat treptat la nivel mondial, dacă va fi cazul și zvonurile ajunse pe web se adeveresc.

Android 4.2.2 Jelly Bean nu va aduce schimbări de amploare ci doar obișnuitele rezolvări de bug-uri. Deocamdată doar Google Nexus 4 / LG Nexus 4 pare a fi smartphone-ul cu 4.2.2 Jelly Bean. Presupun că și tableta Samsung Nexus 10, Google Nexus 7 și alte telefoane din seria Nexus vor face pasul către acest software.

Atenție că nu avem nimic oficial, ci doar zvonuri din Brazilia și Malaezia. în ultima țară s-a specificat că au sosit mai multe unități de LG Nexus 4 de 16 GB cu 4.2.2, urmează a debuta curând în oferta unui operator de telefonie de acolo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×