Samsung confirma din greşeală numărul versiunii lui Android N: Android 7.0

1.587 ori
<b>Samsung confirma din greşeală numărul versiunii lui Android N: Android 7.0</b>Producătorul sud-coreean Samsung confirmă din greșeală numărul versiunii lui Android N, și anume 7.0 - variantă care cel mai probabil se va livra la pachet cu phablet-ul Galaxy Note 6 al cărui debut va avea loc în această vară. Noul Android N ne va oferi

Au trecut câteva săptămâni de când Google a pus la dispoziţie Android N sub formă de Developer Preview şi tot nu am aflat care va fi numele său de desert sau codul său numeric. Presupunem că e vorba despre Android 7.0, dar azi vine şi o scăpare din partea Samsung pentru a întări această teorie.

Samsung a lansat recent un SDK pentru funcţia sa Multi Window, aflată pe multiple handseturi Galaxy din portofoliul său şi cu această ocazie a avut loc şi o scăpare. Dacă ne uităm peste documentele asociate acestui SDK observăm menţionarea suportului pentru Android N (7.0). Având în vedere apropierea dintre Samsung şi Google, nu privim acest lucru ca o greşeală, ci mai degrabă o confirmare a codului numeric al noii versiuni.

Android N, care probabil se va numi Nutella, Neapolitan Ice Cream sau Nougat oferă suport pentru răspunderea la mesaje din bara de notificări, dar aduce şi un nou panou de notificări şi îmbunătăţiri pentru Doze. O altă noutate este Multi Window mode, disponibil şi pe terminalele care nu aveau această funcţie, precum cele Nexus.

Mai multe detalii aflăm luna viitoare la Google I/O 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×