Android 4.3 va fi un update minor, va sosi luna viitoare sau În iulie cel târziu

Autor:  | Publicat în:  Android 1.986 ori
<b>Android 4.3 va fi un update minor, va sosi luna viitoare sau În iulie cel târziu</b>Motivul pentru care Android 4.3 nu a fost lansat la Google I/O 2013 pare a fi unul destul de simplu: actualizarea software nu este una chiar atât de importantă, ci mai degrabă una minoră. în plus, există speculații că producătorii hardware au...

Motivul pentru care Android 4.3 nu a fost lansat la Google I/O 2013 pare a fi unul destul de simplu: actualizarea software nu este una chiar atât de importantă, ci mai degrabă una minoră. în plus, există speculații că producătorii hardware au primit astfel mai mult timp pentru a ajunge la zi cu actualizările Android.

Android 4.3 ar fi primit până la urmă numele de cod Key Lime Pie și ar urma să debuteze odată cu un Nexus 4 alb, care va sosi în Play Store pe 10 iunie. Informațiile vin de la Taylor Wimberly, fondator al blogului Android and Me, care afirmă că ar fi văzut telefonul în timpul Google I/O 2013. Ce va aduce Android 4.3? Printre altele îmbunătățiri de API pentru dezvoltatori, suport Bluetooth Smart și suport OpenGL ES 3.0.

Există și alte teorii, precum cea a lui Stefan Constantinescu de la Android Beat, care afirmă că deși telefonul alb e real, Android 4.3 va debuta pe un nou Nexus 7 la un eveniment special în iulie. Interesant e că Android 4.3 nu va veni la pachet cu noile aplicații și servicii (Maps, Play Gaming, Plays Music All Access și altele lansate la I/O), astfel că ele vor sosi pe terminalele Android existente și fără să fie nevoie de update software.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×