Google I/O 2016: Google Home este un difuzor wireless ce vine cu un asistent vocal la pachet

1.201 ori
<b>Google I/O 2016: Google Home este un difuzor wireless ce vine cu un asistent vocal la pachet</b>În cadrul sesiunii keynote din cadrul ediției pe 2016 a conferinței Google I/O, a fost prezentat și Google Home - un difuzor wireless ce sosește cu un asistent vocal la pachet. Putem astfel controla dispozitivul prin intermediu comenzilor vocale, dar și

În cadrul evenimentului keynote din cadrul Google I/O 2016 a fost prezentat și Google Home - un difuzor wireless ce sosește cu un asistent vocal la pachet gata pregătit să ne răspundă și celor mai complexe întrebări. Acest dispozitiv este un răspuns din partea Google la Amazon Echo, ambele device-uri oferind un principiu similar de funcționare. 

Google Home include un mic difuzor în carcasa sa, iar pentru funcționare va trebui conectat permanent la o sursă de energie, în acest caz la priză. Produsul este dotat cu numeroase microfoane, fiind capabil să audă comenzile vocale primite chiar și dintr-o cameră alăturată celei în care se află.

Pe lângă funcția aflată în prim-plan, și anume acea de a răspunde întrebărilor noastre, Google Home poate primi și diverse comenzi vocale. Putem alege ce melodie să fie redată direct pe dispozitiv sau în diferite camere (în situația în care este conectat la alte difuzoare), muzica fiind redată din cloud. De asemenea, datorită suportului Google Cast putem trimite muzica de pe smartphone-ul iOS sau Android direct către difuzorul wireless.

În același timp, Google Home poate controla diferite device-uri smart din casă, cum este cazul sistemului de iluminare. Și asta nu este totul, dispozitivul de față fiind capabil să comunice cu gadget-ul Chromecast conectat la televizor, și astfel reda conținutul video dorit.

Ca design avem parte de o carcasă în formă de semi-cilindru cu baza ceva mai pronunțată, în timp ce în partea de sus întâlnim și câteva LED-uri. Baza va putea fi ulterior schimbată, Google urmând a pune la dispoziția clienților numeroase texturi și culori pentru ca dispozitivul să se îmbine cât mai plăcut cu mediul ambiant.

Aflați că Google Home va sosi la vânzare spre sfârșitul acestui an. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×