Android 8.0 Oreo a sosit pe Samsung Galaxy S8, în faza beta pentru început

6.502 ori
<b>Android 8.0 Oreo a sosit pe Samsung Galaxy S8, în faza beta pentru început</b>De curând v-am informat că Samsung se pregătește de lansarea unui program de testare beta pentru Android 8.0 Oreo pe smartphone-urile Galaxy S8, program ce intră în funcțiune chiar de astăzi. Descoperim că printre

A venit şi ziua zero pentru posesorii de telefoane Samsung Galaxy S8 şi anume momentul sosirii lui Android 8.0 Oreo pe terminal. E vorba doar despre un beta deocamdată, dar există utilizatori care i-au confirmat sosirea şi aflăm şi noutăţile sale.

Samsung Galaxy S8 Oreo Beta

Primii care au raportat primirea noului software sunt utilizatorii din Coreea de Sud, cei din SUA şi UK. Samsung a ajuns mai târziu la petrecere, faţă de alte companii care au început să se mişte bine la update-uri, ca HTC, Nokia sau Sony. Beta-ul se va lansa în curând la nivel internaţional, următoarele ţări pe listă fiind China, Franţa, Germania, India, Polonia şi Spania.

Veţi primi pe telefon pe lângă Android Oreo şi versiunea de UI Samsung Experience 9.0. Avem mai jos şi 4 paşi rapizi prin care vă puteţi asigura că primiţi noul software beta:

  1. Descărcaţi aplicaţia Samsung Members din Play Store
  2. Autentificaţi-vă în contul Samsung pentru a înregistra terminalul în acel cont
  3. Aşteptaţi să vină notificarea din Samsung Members
  4. Intraţi în Settings>Software Update

În SUA cel puţin cerinţa pentru a avea acces acum la beta este să nu fie folosit un telefon blocat în reţelele locale şi apoi să fie acoperiţi paşii de mai sus. Android 8.0 Oreo aduce funcţii precum modul Picture in Picture, Notification Dots, canale pentru notificări, Play Protect, timpi mai rapizi de bootare şi o mai bună administrare a aplicaţiilor din fundal. 

Sunt şi modificări minore la nivel cosmetic, o reorganizare a setărilor, iar Samsung oferă şi un upgrade pentru tastatura sa preinstalata, Samsung Cloud, suport pentru aplicaţii Dual Messeneger, performanță şi siguranţă îmbunătăţită. Tastatura primeşte 4 teme noi cu contrast ridicat, suportă Emoji 5.0 şi are un toolbar nou. Avem acum şi efecte de iluminare pe muchia curbată Edge, putem ascunde albume în galerie, să dăm snooze la notificări, iar Samsung Dex a primit îmbunătăţiri la rândul său.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×