Android Oreo se distribuie acum și către utilizatorii români de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Android 14.013 ori
<b>Android Oreo se distribuie acum și către utilizatorii români de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+</b>Din această zi de 7 martie cei de la Samsung au început și distribuirea lui Android Oreo către utilizatorii români de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+, update-ul fiind confirmat de către numeroși membri ai grupului Mobilissimo de pe Facebook

După o lungă perioadă de așteptare, utilizatorii români de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+ se pot bucura începând de astăzi de actualizare la Android Oreo, update confirmat de numeroși membri ai grupului Mobilissimo de Facebook. Actualizarea vine destul de târziu putem spune, asta ca urmare a unui program de testare prelungit, unul pe care sud-coreenii l-au încheiat la mijlocul lunii februarie.

 A urmat apoi distribuirea versiunii finale, dar la scurt timp v-am informat că update-ul a fost sistat datorită unui bug destul de serios ce cauza restartul telefoanelor. Nu a durat mult și a sosit și versiunea modificată, iar abia acum pe data de 7 martie avem iată ocazia să instalăm update-ul și pe dispozitivele S8/S8+ achiziționate pe cale oficială din România.

Ca de fiecare dată vă recomandăm ca înainte a începe procesul de actualizare să încărcați complet bateria telefonului și desigur să descărcați pachetul software folosind o conexiune WiFi. Printre noutățile aduse de Oreo pe Galaxy S8 și Galaxy S8+ avem modificări pentru panoul de comenzi rapide, dar și noi stiluri ale ceasului pentru ecranul de blocare și pentru Always On Display.

Puteți verifica disponibilitatea actualizării direct din meniul de setări al telefonului și tot acolo veți descoperi întregul changelog cu modificările aduse de Oreo.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×