Android Oreo se distribuie acum și către utilizatorii români de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

14.344 ori
<b>Android Oreo se distribuie acum și către utilizatorii români de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+</b>Din această zi de 7 martie cei de la Samsung au început și distribuirea lui Android Oreo către utilizatorii români de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+, update-ul fiind confirmat de către numeroși membri ai grupului Mobilissimo de pe Facebook

După o lungă perioadă de așteptare, utilizatorii români de terminale Galaxy S8 și Galaxy S8+ se pot bucura începând de astăzi de actualizare la Android Oreo, update confirmat de numeroși membri ai grupului Mobilissimo de Facebook. Actualizarea vine destul de târziu putem spune, asta ca urmare a unui program de testare prelungit, unul pe care sud-coreenii l-au încheiat la mijlocul lunii februarie.

 A urmat apoi distribuirea versiunii finale, dar la scurt timp v-am informat că update-ul a fost sistat datorită unui bug destul de serios ce cauza restartul telefoanelor. Nu a durat mult și a sosit și versiunea modificată, iar abia acum pe data de 7 martie avem iată ocazia să instalăm update-ul și pe dispozitivele S8/S8+ achiziționate pe cale oficială din România.

Ca de fiecare dată vă recomandăm ca înainte a începe procesul de actualizare să încărcați complet bateria telefonului și desigur să descărcați pachetul software folosind o conexiune WiFi. Printre noutățile aduse de Oreo pe Galaxy S8 și Galaxy S8+ avem modificări pentru panoul de comenzi rapide, dar și noi stiluri ale ceasului pentru ecranul de blocare și pentru Always On Display.

Puteți verifica disponibilitatea actualizării direct din meniul de setări al telefonului și tot acolo veți descoperi întregul changelog cu modificările aduse de Oreo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×