Android Oreo ar putea ajunge până la finalul lunii pe Galaxy S8; programul de testare beta ia sfârșit pe 15 ianuarie

1.438 ori
<b>Android Oreo ar putea ajunge până la finalul lunii pe Galaxy S8; programul de testare beta ia sfârșit pe 15 ianuarie</b>În urmă cu doar câteva ore am aflat că un angajat Samsung a primit versiunea finală Oreo pe al său smartphone Samsung Galaxy Note 8, semn că distribuirea release-ului către public ar putea avea loc foarte curând. Acum descoperim și

Așa cum știți deja, cei de la Samsung au dat anterior startul unui program de testare beta pentru Android Oreo pe smartphone-urile Samsung Galaxy S8, modalitate prin care vor să elimine bug-urile majore ținând cont de feedback-ul utilizatorilor. Se zvonea că update-ul la Oreo va sosi în ianuarie pentru acest flagship și ținând cont de vestea de astăzi, sunt mari șanse ca lucrurile să se întâmple astfel.

Samsung Galaxy S8

Descoperim că sud-coreenii vor pune stop programului beta pe data de 15 ianuarie, semn că versiunea finală ar putea fi distribuită către public până la final de lună. În toată această perioadă de testare Samsung a rezolvat problemele raportate de către utilizatori și ar trebui să vedem adus și patch-ul de securitate din ianuarie pe release-ul final.

Așteptăm acum sosirea lui Oreo în versiunea finală pe flagship-ul Galaxy S8 și după cum aflam în urmă cu doar câteva ore, sunt șanse mari ca acest release să poposească mai întâi pe phablet-ul Galaxy Note 8. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×