Samsung Galaxy S7 și S7 Edge primesc actualizarea la Android 8.0 Oreo

3.267 ori
<b>Samsung Galaxy S7 și S7 Edge primesc actualizarea la Android 8.0 Oreo</b>După o lungă perioadă de așteptare, iată că Samsung începe distribuirea pachetului software Android Oreo pentru smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Acesta a început să-și facă apariția pe piața din Marea Britanie și nu ar trebui

Primele zile ale lunii mai aduc și o veste tare bună pentru posesorii de terminale Galaxy S7 și S7 Edge, aceea că Samsung a dat startul actualizării la Android 8.0 Oreo. Aflăm că în acest moment se distribuie noul release software către variantele G930FXXU2ERD5 (S7) și G935FXXU2ERD5 (S7 Edge) pe piața din Marea Britanie, urmând ca pe parcursul acestei luni update-ul să ajungă disponibil global. 

Galaxy S7 oREO

Suntem informați că acest update aduce și patch-urile de securitate din luna aprilie și că printre funcțiile incluse aici se află și interfața Samsung Experience 9.0 care aduce modificări pentru tastatură care beneficiază de o simplicare a meniului de setări și de o actualizare a colecției de emoji-uri, funcția Color Lens, respectiv noutăți în zona Bixby Automation.

Potrivit unor utilizatori ce au instalat deja Oreo pe terminalul S7 Edge, există și unele probleme precum lipsa shorcut-urilor pentru cameră și apelare din cadrul ferestrei S-View pentru acele cazuri în care se folosește o husă de genul. Posibil să mai fie și alte mici bug-uri la mijloc, dar sperăm ca de această dată să nu se apeleze din nou la sistarea actualizării precum s-a întâmplat cu S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×