Xiaomi Mi A1 primește Android 8.0 Oreo Beta; varianta finală așteptată până la final de an

1.737 ori
<b>Xiaomi Mi A1 primește Android 8.0 Oreo Beta; varianta finală așteptată până la final de an</b>Un mare avantaj al telefoanelor ce fac parte din programul Android One este și acela al update-urilor rapide, detaliu confirmat astăzi de către Xiaomi Mi A1. Descoperim chiar prin intermediul forumului oficial că utilizatorii ce s-au înscris

Avantajul telefoanelor ce fac parte din programul Android One este și acela al unor update-uri rapide, lucru demonstrat astăzi de către Xiaomi Mi A1. Nici bine nu am terminat de finalizat recenzia acestui smartphone că Xiaomi a și dat startul actualizării la Android 8.0 Oreo, ce-i drept sub forma beta pentru moment. Suntem informați de acest detaliu chiar prin intermediul forumului oficial MIUI unde utilizatorii ce s-au înscris în programul beta încep să confirme sosirea actualizării.

Xiaomi Mi A1

Vine într-un pachet de aproximativ 1.1 GB și printre noutățile oferite aici se numără modul picture in picture, iconițele adaptive, dar și limite pentru background. Conține update-ul de securitate din decembrie și în cazul în care numărul de bug-uri este restrâns ne putem aștepta ca varianta finală să fie distribuită către utilizatori până la final de an.

Este o veste tare bună ținând cont de prețul plătit pentru acest smartphone, unul ce a făcut o impresie plăcută pe parcursul testelor realizate de noi. Se prezintă bine la mai toate aspectele și per total reprezintă un pachet ideal de luat în seamă pentru cei cu buget mediu care vor să se bucure de experiența unui Android stock. Prețurile practicate în România și China pot fi verificat de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×