Angajatii Microsoft, utilizatori infocati de iPhone-uri?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.155 ori
<b>Angajatii Microsoft, utilizatori infocati de iPhone-uri?</b>Angajatii Microsoft sunt pasionati de tehnologia de varf si de toate gadgeturile de ultima ora, astfel ca nu ne mira faptul ca iPhone-ul nu le lipseste din buzunare. In ciuda faptului ca neoficial acest handset nu este agreat in campusul Microsoft din...

Angajatii Microsoft sunt pasionati de tehnologia de varf si de toate gadgeturile de ultima ora, astfel ca nu ne mira faptul ca iPhone-ul nu le lipseste din buzunare. In ciuda faptului ca neoficial acest handset nu este agreat in campusul Microsoft din Seattle, multi angajati continua sa foloseasca telefonul.

Una dintre pataniile care a aratat cat de gresit este sa folosesti un iPhone in fata unui oficial Microsoft a avut loc in luna septembrie a anului trecut. In timpul unei intruniri oficiale a companiei organizata pe un stadion din Seattle, un angajat care il fotografia pe CEO-ul Microsoft cu un iPhone a fost surprins de acesta. Ce a urmat? Steve Ballmer, CEO-ul mentionat anterior i-a confiscat telefonul angajatului si s-a prefacut ca il calca in picioare in fata a mii de angajati Microsoft.

Gestul a fost simbolic, dar a avut totusi un mare impact asupra privitorilor. Un purtator de cuvant al companiei a refuzat sa comenteze asupra acestui eveniment in acea perioada, iar oficialii MS nu au oferit detalii despre incident. La putin timp dupa, CEO-ul Apple, Steve Jobs a trimis un email la Microsoft, intreband in legatura cu numarul de unitati iPhone folosite de membri companiei. Evident, el nu a primit raspuns.

Fani iPhone gasim si printre oficialii de top ai companiei, un exemplu fiind J. Allard, unul dintre oamenii care au lucrat la prima consola Xbox si chief experience officer al sectiunii Divertisment si Terminale. Aproximativ 10.000 de utilizatori iPhone au accesat sistemul de mailuri creat special pentru angajatii Microsoft, ceea ce inseamna 10% din forta de munca totala a companiei.

In vreme ce unii angajati isi justica alegerea afirmand ca pur si simplu testeaza produsul concurentei pentru a-i gasi slabiciuni, altii recunosc ca iPhone-ul este un produs bun, dar se feresc sa il foloseasca in fata oficialilor companiei care le da salariul lunar.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×