Angry Birds Rio disponibil acum pentru Android și iPhone; Amazon Appstore oferă aplicații Android

1.816 ori
<b>Angry Birds Rio disponibil acum pentru Android și iPhone; Amazon Appstore oferă aplicații Android</b>Posesorii de telefoane Android vor fi încântați să afle că Amazon a lansat astăzi o versiune specială a magazinului său online, cu o secțiune dedicată aplicațiilor pentru acest OS. Printre primele aplicații oferite se numără faimosul joc...

Posesorii de telefoane Android vor fi încântați să afle că Amazon a lansat astăzi o versiune specială a magazinului său online, cu o secțiune dedicată aplicațiilor pentru acest OS. Printre primele aplicații oferite se numără faimosul joc Angry Birds, în noua versiune, Rio. Aceasta este disponibilă și pentru terminalele iOS începând de astăzi.

Vestea proastă este că Amazon Appstore for Android, care include 3800 de aplicații deja nu este disponibil decât în SUA, deocamdată. Pentru a putea folosi magazinul de aplicații aveți nevoie fie de un program specializat pentru telefoanele Android, fie puteți folosi interfața web Amazon. La puțin timp după lansarea acestui serviciu, web Appstore-ul Amazon a picat, din cauza numeroaselor accesări, dar acum ar trebui să funcționeze.

în vreme ce așteptăm această alternativă la Android Market și în Europa, vă putem spune că am testat deja noul Angry Birds Rio pe iPhone și că jocul este foarte distractiv. Vom reveni cu screenshoturi și o recenzie video a aplicației în curând, deci rămâneți pe Mobilissimo!

Angry Birds Rio disponibil acum pentru Android și iPhone; Amazon Appstore oferă aplicații Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×