HTC EVO 3D, primul HTC dual core cu ecran 3D și tableta HTC EVO View 4G, oficiale pe site-ul Sprint

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.743 ori
<b>HTC EVO 3D, primul HTC dual core cu ecran 3D și tableta HTC EVO View 4G, oficiale pe site-ul Sprint</b>Astăzi debutează în SUA, Orlando showul telecom/IT CTIA 2011, care va include numeroase prezentări de tablete și smartphone-uri. Printre acestea se numără și un model HTC foarte atractiv, HTC EVO 3D, primul handset dual core și cu suport pentru...

Astăzi debutează în SUA, Orlando showul telecom/IT CTIA 2011, care va include numeroase prezentări de tablete și smartphone-uri. Printre acestea se numără și un model HTC foarte atractiv, HTC EVO 3D, primul handset dual core și cu suport pentru grafică 3D al producătorului taiwanez. Pe lângă acesta, vom asista și la debutul tabletei HTC EVO View 4G, ambele gadgeturi fiind deja prezente pe site-ul operatorului Sprint.

Sprint a rezervat deja 2 ore de conferințe în cadrul CTIA, având numeroase produse de anunțat, dar aceste două HTC-uri vor fi cap de afiș. HTC EVO View 4G ar putea fi varianta rebranduită a tabletei HTC Flyer, anunțată la MWC 2011 și pe care v-am prezentat-o în acțiune în Barcelona. în ce privește smarphone-ul EVO 3D, acesta vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz, în vreme ce tableta EVO View 4G folosește un CPU single core de 1.5 GHz.

Ambele terminale rulează Android 2.3 cu interfața HTC Sense, deși sperăm că tableta View va primi într-un viitor apropiat Honeycomb sub formă de actualizare. Să vedem în ce măsură bateria telefonului HTC EVO 3D face față alimentării unui ecran capabil de tehnologie 3D și a unui procesor dual core. Mai multe detalii în următoarele ore!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×