Apar noi detalii despre Vivo V15 Pro; Pe lângă camera selfie de 32 mpx va avea și o cameră de 48 mpx în spate

1.155 ori
<b>Apar noi detalii despre Vivo V15 Pro; Pe lângă camera selfie de 32 mpx va avea și o cameră de 48 mpx în spate</b>La câteva zile distanță de la aflarea veștii că Vivo ne pregătește lansarea unui smartphone deosebit cu senzor selfie de 32 mpx și anume V15 Pro, am descoperit în această dimineață că și ZTE are în plan lansarea unui device similar

La câteva zile distanță de la aflarea veștii că Vivo ne pregătește lansarea unui smartphone deosebit cu senzor selfie de 32 mpx și anume V15 Pro, am descoperit în această dimineață că și ZTE are în plan lansarea unui device similar numit V1000. Handset-urile vor debuta în această lună și până atunci avem ocazia să mai aflăm câteva detalii extra despre propunerea chinezilor de la Vivo.

VIVO V15 PRO

Aceste informații noi ies la iveală pe seama unui document apărut online și postat de către 91mobiles.com. Aici este menționat că telefonul are scanner de amprente integrat în ecranul Super AMOLED, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675, 6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare flash.

Dacă în față primim o cameră selfie periscop de 32 megapixeli, iată că în spate lucrurile stau și mai bine - fiind regăsit un modul triplu compus dintr-un senzor principal Samsung GM1 de 48 mpx, unul secundar de 8 megapixeli și unul triplu de 5 mpx. Această cameră de 48 mpx folosește tehnologia Pixel Binning pentru a realiza capturi deosebite în condiții low-light.

Nu este clar ce fac ceilalți doi senzori dar probabil unul este utilizat pentru zoom, iar celălalt pentru captura bokeh. Prețul ar putea fi de 300 - 400 euro. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×