Samsung Galaxy S10 E se dezvăluie la rândul său în fotografii oficiale de produs; Varianta Lite e fix ce ne aşteptam

11.581 ori
<b>Samsung Galaxy S10 E se dezvăluie la rândul său în fotografii oficiale de produs; Varianta Lite e fix ce ne aşteptam</b>La câteva ore după ce Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+ au apărut în fotografii de produs oficiale, e rândul lui Galaxy S10 E să ni se dezvăluie. Cunoscut o bună perioadă de timp drept Galaxy S10 Lite, terminalul apare în imaginile

La câteva ore după ce Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+ au apărut în fotografii de produs oficiale, e rândul lui Galaxy S10 E să ni se dezvăluie. Cunoscut o bună perioadă de timp drept Galaxy S10 Lite, terminalul apare în imaginile de mai jos.

Samsung Galaxy S10 E

Acesta este cel mai accesibil telefon din trio, urmând să coste 749 de euro, în versiunea cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Au scăpat şi preţuri pentru toate variantele de S10. Judecând după preţ, Samsung vrea ca acest produs să concureze cu iPhone XR. Terminalul va sosi pe negru, alb sau verde, dar şi nuanţe de albastru sau galben, lansată ulterior.

Samsung Galaxy S10 E

Galaxy S10 E are o cameră duală în spate cu bokeh şi o cameră singulară în faţă, integrată prin decupajul discret direct în ecran. Telefonul ar avea un ecran AMOLED plat faţă de cele curbate pe margini ale modelelor mai mari și are şi muchiile ceva mai groase. Cititorul de amprente este integrat acum în butonul Power lateral şi nu în spate sau în ecran ca la Galaxy S10.

Telefonul ar trebui să aducă un procesor Exynos 9820 Octa sau Snapdragon 855 şi va veni cu o diagonală de 5.8 inch. Galaxy S10 E rulează Android Pie cu One UI aplicat peste şi vom avea încărcare wireless probabil. Aşteptăm şi extra detalii despre Galaxy S10 X, care a scăpat cel mai puţin până acum.

Dacă zvonurile sunt reale va avea 5G, 12 GB RAM şi 1 TB stocare, plus 4 camere în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×