Vivo V15 Pro va impresiona printr-o cameră selfie periscop de 32 mpx! Se lansează pe 15 februarie

1.047 ori
<b>Vivo V15 Pro va impresiona printr-o cameră selfie periscop de 32 mpx! Se lansează pe 15 februarie</b>Se pare că nu doar Oppo ne pregătește noi smartphone-uri cu senzori foto de tip periscop, ci și compania soră Vivo care are un eveniment programat pentru data de 15 februarie. Atunci îl vom vedea lansat pe Vivo V15 Pro

Se pare că nu doar Oppo ne pregătește noi smartphone-uri cu senzori foto de tip periscop, ci și compania soră Vivo care are un eveniment programat pentru data de 15 februarie. Atunci îl vom vedea lansat peVivo V15 Pro, telefon care astăzi își face apariția într-o serie de materiale promoționale pe care au reușit să pună mâna cei de la 91mobiles.com.

VIVO V15 PRO

Imaginea de mai sus ne prezintă un smartphone arătos cu display edge-to-edge și fără decupaje, asta pentru că senzorul selfie are dedicat un mecanism periscop fix precum cel văzut anul trecut pe modelele NEX A și NEX S. Rezoluția acestei camere frontale este una impresionantă și nici măcar producători precum Meitu cunoscuți pentru selfiephone-urile aduse pe piață nu au așa ceva în portofoliu.

În spate, Vivo V15 Pro va avea o cameră foto triplă însoțită de bliț dual-tone și observăm iconița ce indică faptul că avem parte de scanner de amprente în ecran. Sunt șanse mari ca hardware-ul acestui device să fie unul mid-range bazat probabil pe un cipset Snapdragon 710 și 6 GB RAM.

Așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare și poate aflăm și ceva dotări extra. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×