ZTE V1000 este un alt telefon ce va sosi cu o cameră selfie de 32 mpx; Primește certificarea TENAA

874 ori
<b>ZTE V1000 este un alt telefon ce va sosi cu o cameră selfie de 32 mpx; Primește certificarea TENAA</b>Cu doar câteva zile în urmă aflam primele detalii despre viitorul smartphone pregătit de către chinezii de la Vivo și anume modelul V15 Pro care potrivit materialelor teaser ajunse online, vine echipat cu o cameră selfie de

Cu doar câteva zile în urmă aflam primele detalii despre viitorul smartphone pregătit de către chinezii de la Vivo și anume modelul V15 Pro care potrivit materialelor teaser ajunse online, vine echipat cu o cameră selfie de 32 megapixeli. Astăzi descoperim că acest device nu va fi singurul de pe piață cu o asemenea cameră frontală la pachet, asta pentru că și rivalii de la ZTE pregătesc ceva similar.

ZTE V1000

Este vorba despre ZTE V1000, telefon proaspăt certificat de către TENAA care apare listat cu o cameră selfie inedită de 32 megapixeli care cel puțin pe hârtie promite multe lucruri interesante. Nici restul dotărilor oferite aici nu sunt deloc rele, smartphone-ul sosind cu ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor octa-core de 2 GHz și 4 sau 6 GB RAM în funcție de varianta aleasă.

În spate vine cu o cameră duală de 16 + 5 megapixeli și pe lista de specificații mai întâlnim 64 sau 128 GB de stocare, slotul pentru card microSD și o baterie de 3100 mAh. Device-ul măsoară doar 7.5 mm în grosime, iar greutatea sa ajunge la 154 grame. ZTE V1000 va fi disponibil pe negru și va rula Android 9 din fabrică.

Revenind la camera selfie, nu ar fi exclus ca aceasta să folosească tehnologia Pixel Binning pe care am văzut-o la telefoanele recent lansate cu senzori foto de 48 mpx în spate. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×