Apar noi imagini si detalii despre Sony Ericsson m610i

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.226 ori
<b>Apar noi imagini si detalii despre Sony Ericsson m610i</b>Dupa cum tineti minte, nu ne-am putut decide daca Sony Ericsson M610i a fost Lizy sau Elena si daca va avea sau nu camera. Ei bine, acum s-au lamurit lucrurile cu SE M610i. Telefonul mesagerie Sony Ericsson m610i 3G este Lizy si nu are integrata o camera...

Dupa cum tineti minte, nu ne-am putut decide daca Sony Ericsson M610i a fost Lizy sau Elena si daca va avea sau nu camera. Ei bine, acum s-au lamurit lucrurile cu SE M610i.

Telefonul mesagerie Sony Ericsson m610i 3G este Lizy si nu are integrata o camera digitala:

SE m610i foloseste 3G UMTS 2100, telefon triband GSM 900/1800/1900 cu conectivitate Bluetooth si WiFi.

m610i are si un touchscreen mare cu care puteti interactiona folosind stylus sau degetul, are funtia de recunoastere a scrisului de mana, Jog Dial si o tastatura duala pentru introducere de text si navigare, FM Radio si slot pentru card Memory Stick Micro.

Dupa cum vedeti, smartphone-ul Sony Ericsson are unele dotari impresionante si daca efectuarea de poze cu telefonul nu este importanta pentru dumneavoastra, SE m610i va fi un telefon care merita sa fie cumparat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×