Samsung F210, telefon sau MP3 player?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.238 ori
<b>Samsung F210, telefon sau MP3 player?</b>Samsung a prezentat pe data de 20 iunie un telefon celular care are un design mai apropiat de un MP3 player, decat orice altceva, pana in acest moment. SGH-F210 si-a facut debutul la CommunicAsia 2007 si ofera 1GB de memorie interna, un slot pentru un...

Samsung a prezentat pe data de 20 iunie un telefon celular care are un design mai apropiat de un MP3 player, decat oricare alt telefon conceput pana in acest moment.

SGH-F210 si-a facut debutul la CommunicAsia 2007 si ofera 1GB de memorie interna, un slot pentru un card de mermorie microSD, suport pentru formatele audio MP3, AAC/AAC+, eAAC+ si WMA, conectivitate Bluetooth 2.0, o camera de 2 megapixeli, un ecran color de 1.46" 262k colori TFT LCD si un efect de sunet 3D pentru a imbunatati redarea muzicii.

Este intr-adevar extraordinar sa vezi cum toate acestea au fost ingramadite intr-un terminal de dimensiuni 87.7mm x 30.9mm x 20.4mm. Nu avem nici o veste despre pretul sau disponibilitatea acestui dispozitiv GSM.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×