Apar primele detalii despre procesorul Qualcomm Snapdragon 670; chipset de 10nm pregătit pentru 2018

1.315 ori
<b>Apar primele detalii despre procesorul Qualcomm Snapdragon 670; chipset de 10nm pregătit pentru 2018</b>La sfârșitul lunii mai cei de la Qualcomm anunțau și lansarea procesorului Snadpragon 660, un chipset cu performanțe interesante care ulterior și-a făcut apariția pe o serie de terminale precum Oppo R11 sau Oppo R11 Plus. Acum descoperim faptul

În această vară pe piață au debutat și primele smartphone-uri cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, un chipset cu performanțe chiar de luat în seamă pentru zona mid-range și care aparent are deja are un succesor în pregătire.

Este vorba bineînțeles despre Snapdragon 670, procesor care astăzi este detaliat prin intermediul unei postări ajunse pe platforma Weibo. De aici aflăm că noul chipset va debuta în primul trimestru al anului 2018 și că este vorba despre o unitate octa-core compusă din 2 nuclee Kryo 360 și alte 6 nuclee Kryo.

Va fi dezvoltat folosindu-se procesul Samsung de 10nm și ni se dezvăluie faptul că vom primi și o soluție grafică din seria Adreno 6xx care va aduce o creștere a performanțelor grafice cu cel puțin 25% decât actualul Adreno 512 regăsit pe Snapdragon 660.

Rămâne acum doar să așteptăm și apariții ale noului procesor în benchmark-uri, lucru ce se va întâmpla cel mai devreme în perioada noiembrie-decembrie probabil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×