Apar primele detalii despre procesorul Qualcomm Snapdragon 670; chipset de 10nm pregătit pentru 2018

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.241 ori
<b>Apar primele detalii despre procesorul Qualcomm Snapdragon 670; chipset de 10nm pregătit pentru 2018</b>La sfârșitul lunii mai cei de la Qualcomm anunțau și lansarea procesorului Snadpragon 660, un chipset cu performanțe interesante care ulterior și-a făcut apariția pe o serie de terminale precum Oppo R11 sau Oppo R11 Plus. Acum descoperim faptul

În această vară pe piață au debutat și primele smartphone-uri cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, un chipset cu performanțe chiar de luat în seamă pentru zona mid-range și care aparent are deja are un succesor în pregătire.

Este vorba bineînțeles despre Snapdragon 670, procesor care astăzi este detaliat prin intermediul unei postări ajunse pe platforma Weibo. De aici aflăm că noul chipset va debuta în primul trimestru al anului 2018 și că este vorba despre o unitate octa-core compusă din 2 nuclee Kryo 360 și alte 6 nuclee Kryo.

Va fi dezvoltat folosindu-se procesul Samsung de 10nm și ni se dezvăluie faptul că vom primi și o soluție grafică din seria Adreno 6xx care va aduce o creștere a performanțelor grafice cu cel puțin 25% decât actualul Adreno 512 regăsit pe Snapdragon 660.

Rămâne acum doar să așteptăm și apariții ale noului procesor în benchmark-uri, lucru ce se va întâmpla cel mai devreme în perioada noiembrie-decembrie probabil. 

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×