Samsung Galaxy S9 ar urma să monopolizeze prima tranşă de procesoare Qualcomm Snapdragon 845

3.148 ori
<b>Samsung Galaxy S9 ar urma să monopolizeze prima tranşă de procesoare Qualcomm Snapdragon 845</b>Conform unui leak ajuns astăzi online se pare că flagship-ul Samsung Galaxy S9 ar urma să monopolizeze producția inițială de chipset-uri Snapdragon 845. Situația va fi similară cu cea din acest an când producătorii au stat la coadă pentru a le fi

Cu 2 zile rămase până la debutul lui Galaxy Note 8 şi cu mai toate detaliile cunoscute deja, e momentul să ne gândim puţin şi la Galaxy S9. Azi aflăm câteva detalii legate de strategia pe care Samsung o va adopta legat de viitorul flagship şi procesorul său.

Ştim deja că Samsung a avut un rol vital în dezvoltarea procesoarelor Snapdragon 820 şi 835 şi e foarte posibil să meargă pe aceeaşi linie şi cu Snapdragon 845. Ca atare ar urma să şi primească beneficii, precum partea leului când se distribuie procesoarele. Aflăm spre exemplu că sud coreenii vor monopoliza prima tranșă de chipset-uri, spre nemulţumirea LG probabil, care şi anul acesta au rămas cu buza umflată şi în loc să folosească un S835, au utilizat un Snapdragon 821 de anul trecut.

E interesant ce am auzit recent și anume faptul că LG a promis solemn că va face tot posibilul ca G7 să aibă parte de cele mai noi procesoare. Evident, privim cu precauţie toate aceste informaţii, mai ales că mai avem minim 5-6 luni până ce se lansează acele flagshipuri. Despre Qualcomm Snapdragon 845 ştim că ar putea fi un chipset bazat pe procesul FinFET LPE de 10 nm sau eventual pe cel de 7 nm, dacă tehnologia e gata la timp.

Ar trebui să debuteze la MWC 2018 şi să devină rapid cel mai puternic chipset de mobil de pe piaţă. Dacă e cu adevărat tot o generaţie de 10 nm, atunci saltul de performanţă ar fi cu 10% faţă de predecesor.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×